Het is lente op ’t Flinterke

8 juni 2011

in 't Flinterke

De hele lente door wordt er van alles gedaan op ’t Flinterke. Wij vertellen dan ook graag wat over deze gezellige tijd met de kinderen.

Een ochtend op het Flinterke begint rond 9 uur met het fruit eten. Met dit prachtige lente weer gaan we veel buiten spelen maar we zingen ook dagelijks allerlei liedjes.

Eric van Veen

Enthousiast had ieder kind aan het begin van de lente een eigen muziekinstrument gemaakt. Daarna kwam Eric van Veen een paar keer langs met zijn gitaar om samen met ons muziek te maken. Inmiddels zijn we voor Ahoy al volgeboekt!

 

bij boer Bakker

15 april stond in het teken van Boer Bakker. Jaarlijks is dit een feest waar de kinderen altijd naar uitkijken. Schapen lammetjes koeien kalfjes en de grote trekker!, er is zoveel te zien op het erf van boer Bakker.

Inmiddels leeft het thema vakantie al een beetje. Met dit thema vieren we dit jaar op 18 juni het zomerfeest en staan de activiteiten in het teken van de vakantie. Ook hier zien we weer naar uit!

Tot slot willen we u nog vertellen dat Margre Rypma af en toe in het weekend voorbij het Flinterke rijdt en daarbij zegt ze dan “hé…… Anita en Tjep bin net thús!”

Kinderdagverblijf ’t Flinterke
Nijedyk 23 8621 BD Heeg
0515-443663