It giet oan!

8 juni 2011

in It Heechhus

Aan alle Hegemers,

Als u dit leest is de aannemer begonnen met de renovatie van ons dorpshuis. Alle voorbereidingen zijn getroffen, sommige al ruim tevoren, andere op het nippertje. Want zo gaan die dingen nu eenmaal, ook al zou je het anders willen. Heechspanning was dus het voorlopig laatste grote evenement waarvoor It Heechhûs zijn deuren heeft opengezet. De gymzaal blijft buiten schot, en tot de vakantieperiode blijft in ieder geval ook de grote zaal nog beschikbaar. Al zullen we misschien een paar ongemakjes voor lief moeten nemen. Eind augustus zijn de stofwolken weer opgetrokken en kan It Heechhûs zijn nieuwe gezicht laten zien!

En dat laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Noteert u vast in uw papieren of elektronische agenda:

Zaterdag 24 september verwelkomt een herboren Multifunctioneel Centrum It Heechhûs met een officieel tintje alle Hegemers en verdere genodigden met een feestprogramma voor jong en oud! Daar zullen wij u tussentijds natuurlijk ook nog aan herinneren.

It Heechhûs met een nieuw voorkomen: daar hoort ook een nieuwe huisstijl bij. U heeft daar al kennis mee gemaakt met onze oproep

“Word vriend van It Heechhûs”.

En nu het we het daar over hebben: heeft u uw aanmelding al in de bus bij Coop Gerritsma gedaan of afgegeven bij It Heechhûs? Uw betrokkenheid bij het wel en wee van ons dorpshuis is van doorslaggevend belang voor het blijvend kunnen aanbieden van alle faciliteiten van ons multifunctionele centrum. Mogen we op u rekenen?

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur