It Heechhus

6 juli 2011

in It Heechhus

Beste Hegemers,

De stofwolken boven ons dorpshuis reiken niet zo hoog in de lucht als die uit de vulkanen in Chili en IJsland, maar het is goed te zien dat er heel veel wordt getimmerd, gezaagd, geboord en gemetseld. En daar doorheen zien we Hylke Hettinga en zijn mannen bezig met een wirwar van draden, buizen en wat niet al. Begin september moeten we operationeel zijn en zijn alle muzikanten, sporters, kaarters en vergadertijgers weer welkom.

Zaterdag 24 september nodigen we alle bewoners van Heeg e.o. uit voor het openingsfeest voor jong en oud(er). Van 14.00 uur tot middernacht is er een scala aan activiteiten geprogrammeerd. Maar daar krijgt u nog uitgebreid informatie over.

Het muziek- en theaterprogramma voor dit najaar belooft veel goeds. Schrijft u vast in de agenda:

Zaterdag 1 oktober “Liedjes door de jaren heen” met Corinne Staal, Sjoukje Ytsma en Esther de Meijer

Zaterdag 5 november Fryske Jûn met het trio “Gedobr”en beeldend kunstenaar Ids Willemsma

Zaterdag 19 november De verbazend leuke en overbekende band The Amazing Stroopwafels

En meer. Let op de affiches en aankondigingen in de Sylboade.

Vrienden van It Heechhûs.

We hebben de bus voor uw aanmelding als donateur opgehaald bij Coop Gerritsma, maar men is daar graag bereid uw kaart bij de kassa aan te nemen. En u kunt uiteraard uw aanmeldingskaart bij It Heechhûs in de bus doen. Uw betrokkenheid bij ons dorpshuis is van levensbelang voor het voortbestaan van It Heechhûs als onderdak voor al die verenigingen, vergaderingen en feestvierders. Zonder die morele steun zou It Heechhûs haar maatschappelijke taak niet blijvend kunnen vervullen. Wij rekenen op u!

Het Bestuur & de Activiteitencommissie