PSZ It Pikepoltsje

6 juli 2011

in It Pikepôltsje

Hallo allemaal,

De zomer is weer begonnen! Alhoewel de zomervakantie erg laat is dit jaar, zijn er nog maar een paar weekjes te gaan en dan hebben de peuters en natuurlijk de juffen ook, alweer heerlijk 6 weken vrij! De kinderen hebben op It Pikepôltsje de afgelopen periode weer volop buitengespeeld, veel puzzels gemaakt, liedjes gezongen, samen geknutseld aan het ‘heitedei-kadootsje’ en geluisterd naar mooie verhaaltjes. Ook hebben alle peuters in de Fryske foarlêswike een nieuw boekje van TOMKE gekregen. 

Het jaarlijkse schoolreisje van It Pikepôltsje staat nog voor de deur, dus daarover volgt in september een verslag.

Afscheid van It Pikepôltsje, op naar de basisschool

Natuurlijk vertrekken er het hele jaar door steeds peuters richting basisschool als zij 4 jaar worden. Maar in de periode rond de zomervakantie, zijn dat vaak een heleboel peuters tegelijk. Ook dit jaar is het een hele club die It Pikepôltsje gaat verlaten, namelijk: Jelmer, Darryl, Rinck, Alianna, Marrit, Finn, Nienke, Fimme, Noa Storm en Saskia. Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier op de basisschool!

Gelukkig hebben zich ook al weer een heleboel nieuwe peuters aangemeld om na de zomervakantie naar It Pikepôltsje te gaan, zodat alle lege plekjes weer mooi worden opgevuld! In deze Sylboade vindt u ook een OPGAVEFORMULIER voor It Pikepôltsje. Dus als u uw peuter wilt opgeven, kunt u dat via dit formulier doen. (Er is op een aantal dagen wel een wachtlijst!)

Voor jullie allemaal een hartelijke groet vanuit It Pikepôltsje en iedereen een fijne zonnige vakantie toegewenst!

Zomervakantie: vanaf maandag 25 juli t/m vrijdag 2 september 2011.
It Pikepôltsje start weer op maandag 5 september 2011.

Wilt u meer informatie? Dat kan natuurlijk!
Pjutteboartersplak “It Pikepôltsje”Tollewei 2018621 CX Heech
Tel: 06-46586382
www.itpikepoltsje.nl