Willekoar weer van start

7 september 2011

in Willekoar

Op vrijdag 9 september gaan we weer los met de repetities van het Willekoar.

Bijna 30 dames en heren zingen al weer 16 jaar met heel veel wille een zeer veelzijdig repertoire. De laatste 2 jaar onder de bezielende leiding van dirigent Louiza Saitova. De start van het seizoen is een uitgelezen kans om kennis te maken met ons koor. Ervaar zelf eens hoe het is om samen met anderen een harmonieus en muzikaal samenspel te vormen.

Louiza is een zeer verdienstelijk zangeres en probeert ons de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Deze repetities zijn om de week op vrijdagavond van acht tot tien bij jachtwerf Foekema.

Soms wordt er ook een gastdocent uitgenodigd. Het afgelopen seizoen hebben we bijv. afgesloten met een avondje les in stemtechnieken en stemvormingoefeningen onder leiding van Janny Brandsma. In oktober gaan we een middag aan de slag met theaterdocente Martine van den Dool. Deze middag gaan we ons bezighouden met (stem)expressie.

Dan staan er ook weer een aantal optredens op het programma, o.a. met Crescendo Heeg, Kompaenenkoor IJlst en jongerenkoor X-jong uit Bakhuizen.

Allemaal goede redenen dus om vrijblijvend onze eerste repetitieavond van het seizoen mee te beleven en met ons koor kennis te maken.

Voor informatie kun je bellen met:
Aukje Ypma (444481)
Anja Andringa (442772) of
Coby Ydema (443316).