Bridgeclub Heeg

5 oktober 2011

in Bridgeclub Heeg

Verslag Bridgeclub Heeg

Als deze Sylboade bij u in de bus valt zitten de eerste twee avonden van het bridgeseizoen 2011/2012 er al weer op. De eerste avond hebben we gespeeld in een nog ‘in verbouw zijnd’ Heechhûs. De entree en de foyer waren nog wat rommelig, de drankjes werden in papieren bekertjes en plastic glazen geserveerd en er was geen ‘nazit’ mogelijk. Dit alles mocht de pret niet drukken, we konden weer bridgen.

We spelen dit jaar met twee lijnen van elk 12 paren. Douwe en Louise gaven in de A-lijn gelijk hun visitekaartje weer af met 68% en Hessel en Stien, komend uit de A-lijn, deden hetzelfde in de B-lijn met 62%.

Voor Erna Algra, onze secretaris van de bridgeclub, hebben we i.v.m ziekte in Renske (Rennie) van der Werf een (tijdelijke) vervanger gevonden. De stukjes in de Sylboade die Erna de afgelopen jaren meestal schreef zullen voorlopig door een roulerend gezelschap worden geschreven. We zijn Renske zeer dankbaar en wensen Erna toe dat ze spoedig weer voldoende is hersteld om mee te kunnen bridgen.

Hessel Huismans verzorgt al jaar en dag de uitslagen voor de bridgeclub en stuurde de correcties altijd per mail naar de leden. Hessel heeft een eigen site en plaatst de uitslagen vanaf dit seizoen op zijn site, inclusief de uitleg van de puntentelling,de speeldata en nieuws. Het ziet er fantastisch uit, neem ook eens een kijkje op http://www.huismans24.nl/bridge.html

Wilt u ook bridgen leren?
Bij voldoende aanmeldingen start Ineke Schippers weer met een bridgecursus voor beginners. 12 lessen op de woensdagavond in het Heechhûs van 19.30 tot 21.30 uur, te beginnen op 5 oktober a.s.