Collecteweek Fonds Stichting Sviatoslav

5 oktober 2011

in Goede doelen

Van 24 oktober tot 29 oktober 2011.

Stichting Sviatoslav – toekomst voor een kind

Veel kinderen in Rusland en de voormalige sovjetlanden hebben het minder getroffen dan wij. Er zijn duizenden kinderen die ziek zijn en te weinig medische hulp ontvangen. Ook zijn er veel kinderen die jarenlang wonen in tehuizen en internaten omdat er in de maatschappij ‘geen plaats’ voor hun is, omdat ze wees of gehandicapt zijn. Deze kinderen hebben geen kans op een toekomst.

Stichting Sviatoslav werkt in Sint Petersburg (Rusland) en Tadzjikistan, om er voor te zorgen dat deze kinderen wel weer een toekomst tegemoet gaan. Want ieder kind heeft toch recht op liefde, aandacht, gezondheidszorg en onderwijs? Daarom zet stichting Sviatoslav zich in voor deze kinderen, om hen te helpen ongeacht hun ras, achtergrond of religie.

Neem een kijkje op onze website en ontdek op welke manier wij de Russische en Tadzjiekse kinderen helpen. www.sviatoslav.nl

Zelf ben ik 3 jaar geleden met deze stichting mee geweest naar Tjadzjikistan waar ik met eigen ogen dingen heb gezien en mee gemaakt heb, daarom wil ik mij graag inzetten voor deze stichting door een collecte in Heeg te houden.

U kunt daar ook aan bijdragen als vrijwilliger, als collectant, of al donateur.

Vriendelijke groet,
Marjanne Attema