Heart for children (bloemenactie) update

5 oktober 2011

in Goede doelen

Hoi Freerk,

Namens Cor en Grace en alle kinderen uit Tororo willen we alle dorpsgenoten uit Heeg die zo ontzettend veel voor ons gedaan hebben heel hartelijke bedanken. In het bijzonder alle verkopers, alle kinderen die voor transport hebben gezorgd en jij en je vriendin, maar uiteraard ook alle kopers van de planten. We zijn verschrikkelijk blij met het geld en hebben het gelijk gebruikt. We hebben de water capaciteit ermee uitgebreid. 

Zoals je weet hebben we een grote wateropslagtank. Cor heeft nu 10 tanks erbij gekocht van elk 1000 liter om zo de waterreserve te vergroten. Die tanks en de hele installatie daarvan komt ongeveer op het bedrag dat we van jullie mochten ontvangen.

De uitbreiding was nodig omdat we maar 1000 liter water opslag hadden en als de stroom wegvalt (wat het regelmatig doet) dan hebben we meteen geen water meer.

Als nu de stroom wegvalt hebben we tenminste ongeveer 24 uur reserve. Zonder stroom, dat valt te overleven, maar zonder water met 75 kinderen dat gaat niet, want dan heb je snel een probleem.

Zou jij dit bedankje aan iedereen willen doorgeven?

Vriendelijke groet,
Marrianne Zeldenrust
voorzitter Stichting Heart for Children