’t Pikepoltsje

5 oktober 2011

in It Pikepôltsje

Wilt u uw kind opgeven voor de peuterspeelzaal? Of wilt u meer informatie?

Dat kan natuurlijk!

  • www.itpikepoltsje.nl
  • Pjutteboartersplak It Pikepôltsje
  • Tollewei 201, 8621 CX Heech, Tel: 06-46586382

Hallo allemaal,

Inmiddels zitten we alweer in de maand oktober, en zijn onze peuters na de zomer vakantie alweer enkele weken aan het spelen, knutselen, zingen en nog veel meer natuurlijk, op It Pikepôltsje. Plakken, prikken, lijmen, kleuren of kleien vinden de meeste kinderen erg leuk om te doen. Deze keer wordt er hard gewerkt om allerlei mooie vissen te maken, in diverse kleuren en vormen. Freerk heeft zelfs een echte vishengel mee naar school genomen!

Voor november staat er weer een gezellige knutselochtend in de planning. Samen met heit of mem, pake of beppe is het dan de bedoeling om een mooie lampion te gaan maken. Te zijner tijd krijgen de ouders/verzorgers hier via de nieuwsbrief bericht over.

Hekwerk

Tijdens de zomerweken is er een volledig nieuw hekwerk geplaatst om het terrein van de peuterspeelzaal. Dit hekwerk is veel sterker en hopelijk minder gevoelig voor vernieling. Nu zit ook het schuurtje binnen de omheining, zodat de peuters weer veilig buiten kunnen spelen.

Binnen is de inrichting ook veranderd, de BSO heeft een soort “speelverdieping” geplaatst. De verdieping zelf is voor de kinderen van de BSO, maar de peuters hebben onder de verdieping knusse nieuwe speelhoekjes gekregen.

Priet praat

De bern boartsje mei in skippybal, mar Joey net, dy sit op in stuiterbal! Ilona seit: “Ik wol net nei bûten, want ik kin de wyn net hâlde!”