Bridgeclub Heeg

2 november 2011

in Bridgeclub Heeg

We zijn op de helft van de 1e competitie. Er zijn nu dus 3 rondes gespeeld.

De A-lijn: Douwe en Louise hebben hun voortvarende start voortgezet en staan bovenaan. Ze worden op de voet gevolgd door Ane en Eleonora en Harry en Itty. De plaatsen 2 t/m 4 liggen dicht bij elkaar en hier kunnen best nog wel wat verschuivingen plaats vinden.

Barbera en Froukje staan na een slechte derde ronde bijna in de gevarenzone van degradatie, maar ik verwacht dat ze zich nog wel weer omhoog weten te spelen. In de onderste regionen spelen de paren welke ook regelmatig in de B-lijn spelen. Deze paren jojoën vaak van A naar B en van B naar A.

In de B-lijn zien we eenzelfde beeld. Hessel en Stien stonden na 2 rondes fier bovenaan maar zijn toch de eerste plaats kwijt geraakt. Riet en Geertje hebben het stokje overgenomen. Maar ook hier liggen de eerste 3 plaatsen dicht bij elkaar. Verrassend is dat Ben en Nynke de vierde plaats innemen. Met miniem verschil volgen Piet en Griet en Henk en Sjoerdje.

Erna en Gerrit staan op een derde plaats. Doordat Erna, i.v.m. ziekte, tot nu toe nog niet heeft kunnen spelen heeft Gerrit met invallers gespeeld. Promotie is derhalve uitgesloten.

Hylke en Dieuwke spelen ietwat teleurstellend tot nu toe. Zij staan één na laatste en dat zijn we van hen niet gewend. Maar er zijn nog drie rondes te gaan en dus kan de stand dan wel weer helemaal anders zijn.

De uitslag in procenten na drie avonden: