Benefietavond Heechspanning

7 december 2011

in Evenementen

Noteer vast: Zaterdag 11 februari 2012, Benefietavond.

Het leukste winterfeest voor en door Hegemers staat weer op de kalender. Op zaterdag 11 februari 2012 is er weer een spetterende benefietavond in It Heechhûs. Al meer dan tien jaar beklimmen dorpsgenoten het podium om samen een onvergetelijke avond te maken. Waarna er steevast wordt doorgefeest tot diep in de nacht.

De lijst met optredens van de afgelopen jaren is indrukwekkend: Janis Joplin, Mouth and MacNeal, Benny Neyman, John Lennon, de Dolly Dots en de Band Zonder Banaan hebben It Heechhûs al weten te vinden. Filmpjes van voorgaande edities zijn binnenkort te vinden op onze vernieuwde site: heechspanning.com

Ook voor dit jaar hebben we al een aantal topartiesten kunnen vastleggen. Er zijn echter nog een paar podiumplekken vrij. Het eerste goede voornemen voor 2012: plan je muzikale nieuwjaarsduik en meld je aan als artiest. Natuurlijk is er weer professionele live begeleiding van de mannen van ‘The Stand In’. Op de gezellige repetitieavond haalt Hans Wempe onvermoede kwaliteiten in je naar boven. Traditiegetrouw wordt het geheel weer losjes aan elkaar gepraat door Julian.

Met jullie optredens helpen jullie de 20e editie van Heechspanning aan straattheateracts van hoog niveau. Zing je mee? Wil je je laten toejuichen als The Voice of Heech en heb je een warm hart voor Heechspanning? Aarzel niet en geef je als duo, groep, hokje of soloartiest op bij: Julian Andringa (442439), Aukje Ypma (444481), Rein Hettinga of Thijs van der Kaaij (443530).

Het bestuur.