Opbrengst collectes

7 december 2011

in Goede doelen

Opbrengst collecteweek van het diabetesfonds gehouden van 31 oktober t/m 6 november. De collecte heeft dit jaar in Heeg opgebracht €931,98. Namens alle diabeten in Nederland hartelijk dank. Wij bedanken alle gevers in Heeg en ook alle collectanten en wij rekenen volgend jaar weer op jullie steun.

Contactpersonen:
Tineke Dijkstra
Jantje Wiersma

***************

Beste Inwoners van Heeg en lezers van de Sylboade.

Van 7 tot en met 12 november 2011 hebben wij weer de collecte van Alzheimer Nederland georganiseerd. De opbrengst was dit jaar €862,20 een bedrag waar we heel trots op zijn. Acht jaar geleden hebben we voor de eerste keer hier in Heeg de collecte georganiseerd met ieder jaar een stijgende lijn in de opbrengst. Dat hadden we natuurlijk nooit kunnen doen zonder jullie collectanten, we willen jullie daarom nog even extra bedanken. Wij houden op met het organiseren van de collecte maar als iemand dit van ons wil overnemen kan die altijd contact met ons opnemen.

Wij zeggen BEDANKT! aan alle collectanten en mensen die zich al die jaren ingezet hebben voor het goede doel.

Groeten Simone en Gerda

***************

Namens de Dierenbescherming hartelijk dank voor uw gulle giften. Het totaalbedrag dat in Heeg is opgehaald is 645 euro. Met dit bedrag kan de Dierenbescherming ook in onze regio blijven opkomen voor vergeten dieren. Uw hulp is en blijft daarbij onmisbaar. Hopelijk mogen we volgend jaar weer op u rekenen!

Met vriendelijke groet,

Tineke de Graaf