Plaatselijk Belang Heeg

7 december 2011

in Plaatselijk Belang Heeg

31 oktober jl. tijdens de maandelijkse plaatselijk belang vergadering, deelt voorzitter Dicky mee dat ze per direct haar functie neerlegt. Persoonlijke redenen zijn de oorzaak van dit besluit.

Nadat we van de schrik bekomen zijn besluiten we al snel onze schouders eronder te zetten en vol goede moed verder te gaan.

Sjoerd Ypma, die decharge verleend was eerder deze vergadering, besluit zijn diensten aan te bieden. Niet als volledig bestuurslid maar als extra paar handen en als ervaringsdeskundige. Hij wil het penningmeesterschap nog op zich blijven nemen zolang zijn termijn duurt, dat zal hooguit een half jaar zijn of zodra we iemand anders voor die functie aanstellen. Wij zijn erg blij met dit besluit. We weten natuurlijk ook dat het niet wenselijk is een echtpaar in het bestuur te hebben, maar in dit geval wegen voordelen op tegen de nadelen. Wie hier onoverkomelijk bezwaar tegen heeft kan dit natuurlijk kenbaar maken.

Heel blij brengen wij u op de hoogte dat Hans Ringnalda onze nieuwe voorzitter wil worden. We hebben volledig vertrouwen in zijn kennis en vaardigheden en kwaliteiten als voorzitter. Wie hier bezwaar tegen wil maken kan dit natuurlijk ook doen.

Er is royaal gereageerd op de oproep: wie wil meedenken over de dorpvisie.

Er zijn 8 aanmeldingen. Binnenkort zullen we contact opnemen om de eerste besprekingen te plannen.

Jammer genoeg staat ons zakelijk nummer in de sylboade bij het secretariaat ons prive nummer is 44 31 52. E-mailadres secretariaat is: email hidden; JavaScript is required

Oproep

Wij zoeken een nieuw bestuurslid. We vergaderen één keer per maand en vragen daarnaast een tijdsinvestering van ± 4 á 5 uur per maand voor het bijwonen van vergaderingen of andere bijeenkomsten. Verder krijgt u een eigen taak binnen het bestuur afgestemd op uw interesse. Onze vergaderingen zijn interessant, de sfeer is goed en we hebben leuke projecten liggen. Wel houden wij ons het recht voor zelf de keuze te mogen nemen iemand wel of niet aan te stellen. Hiervoor hebben wij als bestuur goed onderbouwde redenen.

Uit naam van het bestuur;
Marijke Witbraad.