Nieuws uit Talma State

20 februari 2012

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

Op het moment van schrijven hebben we de oliebollen weer achter de knopen en zijn we begonnen aan het nieuwe jaar.

oud en nieuw

Net als afgelopen jaren hebben een aantal bewoners met elkaar het oud jaar uitgezeten, wat een succes was. Geweldig dat er vrijwilligers zijn die ook op deze speciale avond bij onze bewoners willen zijn.

 

Ook zijn de peuters weer een aantal ochtenden langs geweest. Ze hebben o.a. mooie kerstballen gemaakt voor in onze boom en prachtige liedjes voor ons gezongen. We vinden het altijd weer gezellig als de kinderen langskomen.

Schildercursus

De eerste schildercursus van het nieuwe jaar hebben we ook weer achter de rug. Riekje Cnossen komt eens per twee maanden in Talma State en begeleidt de mensen bij het schilderen. Nou, we hebben hier ware kunstenaars in huis. Uiterst geconcentreerd zijn de mensen aan het werk.

 

We hebben genoeg geld bij elkaar gekregen om over te gaan tot de aanschaf van een duo- fiets. Dit is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de herfstmarkt, giften, sponsor geld, cliënten raad Talma State, Zorggroep Tellens en een flinke donatie van “It Iepenloftspul Heech” Nogmaals hartelijk dank hier voor.

Over de aankomende nieuwbouwplannen is er maandag 16 januari een informatie bijeenkomst geweest en dan hopen we meer duidelijkheid te hebben gekregen. Dit is na de inlevering van de kopie van de sylboade dus zullen we u de volgende keer meer vertellen.

Er staan weer allerlei activiteiten op de agenda. Als er iets voor u bij zit u bent van harte welkom. In Februari staat er een Oostenrijkse week op het progamma. Ben benieuwd of er een ware ski helling komt of een aprés ski bar…………….

Tot ziens in en bij Talma State.