Heegemer karateka’s geslaagd voor examens!

7 maart 2012

in F en F The Inner Way

HEEG – Zaterdag 28 januari zijn zeven Heegemer karateka’s geslaagd voor hun eerste karate examen. Zij deden dit op de halfjaarlijkse centrale examen van Sportclub F en F The Inner Way die werden georganiseerd in Sneek. Jesse van der Velde, Rik Driezen, Stefano Bruinsma, Jordy de Vries, Aline Koopmans, Folkert Koopmans en Erik Bouma behaalden allen hun 10e kyu (witte band red.). Gedurende het conditioneel pittige examen (dat ruim drie uren in beslag nam) werden ze geëxamineerd in de onderdelen Kihon (basistechnieken red.), Kata (schijngevecht red.), Sparring en Tameshiwari (breektest red.). Sportclub F en F The Inner Way verzorgt sinds begin september 2011 karatelessen voor jeugd vanaf 6 jaar in MFC It Heechhus op dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom voor een gratis kennismakingsles.

Sportclub F en F The Inner Way