Stamppottoernooi ‘De Laatste Stoot’

7 maart 2012

in Biljart

Het stamppottoernooi werd gehouden op 10-11-12 januari 2012 in It Heechhûs in Heeg. Afwezig wegens ziekte dhr. D. v.d. Schoot. Zijn vervanger was dhr. H. Korge.

Zo waren we weer aanwezig met 32 personen, verdeeld over 4 blokken van 8 personen. Het toernooi werd geopend door de 2de voorzitter dhr. T. Grondsma. Hij wenste ons een strijdvaardige wedstrijd toe. Het werden weer 3 dagen waarop met veel plezier werd gespeeld. Op de 3de dag ‘s avonds om 7 uur waren per poule de eerste 2 winnaars bekend. 

Dat waren poule 1: D. Ketelaar en S. Hettinga, poule 2: T. Grondsma en J. Boersma, poule 3: H. Korge en D. Eilers en voor poule 4: H. Altenburg en A. Kuiper. Deze personen moesten op donderdagavond de finale partijen spelen.

De uitslag hiervan was van nummer 1 t/m 8: T. Grondsma, H. Korge, D. Ketelaar, H. Altenburg, A. Kuiper, J. Boersma, D. Eilers en S. Hettinga. De wisselbeker gaat voor een periode van 1 jaar naar T. Grondsma. Verder kregen de eerder genoemde winnaars een beker met inscriptie uitgereikt.

Tijdens de maaltijd op donderdagmiddag (welke weer heerlijk smaakte) werd door

voorzitter W. Jorritsma het woord gevoerd. Allereerst werden Jan en Minke en alle medewerkers van It Heechhûs bedankt voor alle goede zorgen die we weer mochten ontvangen tijdens deze dagen. Alles was weer zeer goed geregeld en namens de club alle dank hiervoor. Verder een woord van dank aan de heren T. Grondsma en G. v.d. Bijl voor de vele werkzaamheden die ze weer hebben verricht.

Een woord van dank aan de vervanger H. Korge die zich weer beschikbaarhad gesteld om mee te spelen en dan ook niet te vergeten de heer S. Hettinga voor het maken van de programmaboekjes. (SUPER)

Rest mij verder nog te vermelden dat de heren J. Witteveen en K. Teerenstra op een leuke manier een bijdrage verzorgden tijdens de maaltijd.

Tevens waren onze gedachten bij de heer D. v.d. Schoot die wegens ziekte niet mee kon doen aan dit toernooi. Van harte wensen wij hem en zijn gezin kracht en sterkte toe.

Dit is dan weer het einde van het verhaal.

Een goede gezondheid toegewenst en gaan we weer op naar het voorjaar.

J. Boersma (secr.)

Foto’s F. Kuiper