Concert Nanne & Ankie en Willekoar

3 mei 2012

in Aankondigingen, Evenementen

Willekoar

Elk jaar als het zomerreces weer in zicht komt is dit reden voor het Willekoar om het seizoen op een bijzondere manier af te sluiten. Het ene jaar wordt op de laatste repetitie een zangdocente uitgenodigd, het andere jaar een theaterdocente, maar altijd wordt onder genot van een drankje en een hapje het seizoen onder enthousiaste leiding van dirigent Louiza Saitova zingend afge-sloten.

Dit jaar heeft het Willekoar het bekende duo Nanne en Ankie uitgenodigd. Dit zeer muzikale paar, ooit begonnen bij de vermaarde Friese groep Irolt, timmert al jaren aan de weg. Ze hebben diverse CD’s uitgebracht in het Frysk, Engels, maar ook in het Esperanto. Ze maakten en maken toernees door heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Daarnaast verzorgen zij allerlei programma’s/weekeinden voor mensen die graag willen zingen.

Op zaterdagmiddag 12 mei gaan Nanne en Ankie met het Willekoar aan de slag en dan zullen ook enkele nummers gezamenlijk worden ingestudeerd. Zaterdagavond zijn er optredens van zowel Nanne en Ankie als van het Willekoar, maar ook kunt u beluisteren hoe ze het er samen af zullen brengen. U wordt dan ook van harte uitgenodigd dit in de gezellige entourage van ’t Heegemer Eethuys bij te wonen.

Nanne & Ankie

Tige wolkom, it Willekoar