Plaatselijk Belang Heeg

3 mei 2012

in Plaatselijk Belang Heeg

Beste Heegemers.

Dorpsvisie.

Na de inventarisatie fase is de opbrengst gepresenteerd en hieruit hebben we vragen opgesteld voor de enquête. Een enquête is een goede manier om meningen te verzamelen. Een enquête maken is nogal een hele klus. Het invullen mag niet te veel tijd nemen. Er mogen dus niet teveel vragen in zitten. Het moeten duidelijke vragen zijn waar geen verwarring over kan bestaan én het moet voor jong en oud in te vullen zijn want we gaan hem ook digitaal aanbieden.

De enquête wordt deur aan deur verspreid. In een huishouden waar meerdere mensen wonen zijn meerdere meningen mogelijk. We willen iedereen zoveel mogelijk in de gelegenheid stellen de enquête in te vullen en daarom bieden we deze ook nog digitaal aan. Wilt u nog een papieren versie? Dan ligt die klaar bij de Coöp. Waar ook een inlever bus staat.

Met de gegevens van de enquête willen we graag gesprekken voeren. We doen dit o.a. via de buurtverenigingen, de Hokjes en de OVH.

U zult in deze Sylboade ook de uitnodiging voor de voorjaarsvergadering van maandag 4 juni vinden. Dit is natuurlijk direct een mooi moment om informatie te verzamelen voor de dorpsvisie. Graag geven wij hiervoor de gelegenheid. Kom dus allen op 4 juni naar het Heechhûs.

De volgende reguliere vergadering van PBH is op maandag 21 mei.

De volgende onderwerpen zullen tijdens deze vergadering de revue passeren:

  • voortgang plan initiatiefgroep “It Marlân”
  • de kringloopwinkel,
  • kruispunt Skatting/Tollewei,
  • de begraafplaats
  • contributie

We houden u op de hoogte.

Plaatselijk Belang Heeg:

Hans Ringnalda, Herman van der Bij, Anneke Bakker, Douwe Cnossen, Jeannette Nieuwenhuis, Sjoerd Ypma en Marijke Witbraad.