Plaatselijk Belang Uitnodiging

3 mei 2012

in Aankondigingen, Plaatselijk Belang Heeg

Uitnodiging voorjaarsvergadering Plaatselijk Belang Heeg in It Heechhûs 4 juni 2012. Vanaf 19.30 staat de koffie klaar en bent u van harte welkom.

U bent van ons gewend dat wij onze voorjaarsvergadering in mei houden. Dat we deze vergadering zo laat plannen heeft te maken met de ontwikkeling van de dorpsvisie. Voor een goede dorpsvisie hebben wij uw mening nodig, hiervoor hebben we een aantal mogelijkheden. We hebben een enquête uitgezet en hieruit uw mening opgemaakt, zoals u inmiddels vast wel gemerkt hebt. We houden keukentafel gesprekken met de buurtverenigingen, OVH en de Hokjes én daarnaast willen wij ook nog, na het officiële gedeelte van de voorjaarvergadering, het woord geven aan Bleiblom die ons begeleid met dit project én aan u.

AGENDA

1. Opening door de voorzitter

2. Mededelingen

3. Ingekomen en uitgaande stukken

4. Notulen van de ledenvergadering vorig jaar.

5. Jaarverslag 2011

6. Financiën; toelichting door de penningmeester

Financieel verslag 2011

Verslag en benoeming lid kascommissie

Financieel verslag ligplaatsenbeheer

7. Stand van lopende zaken in Heeg

8. Bestuursverkiezing Jeanette Nieuwenhuis treed af en is niet herkiesbaar. We zijn nog op zoek naar nieuwe leden.

9. Rondvraag

10. Sluiting

PAUZE

Bleiblom met een programma waarin uw mening centraal staat.

Onze dorpsvisie gaat over de toekomst. Hoe ziet Heeg er over 20 jaar uit? Is Heeg dan nog economisch gezond? Of hebben we flink ingeleverd. De natuur en het landschap in en rondom Heeg, het water, genieten we hier met zorg van of laten we andere belangen gelden? Is het goed wonen in Heeg of is er sprake van krimp, zijn alle goede voorzieningen, zoals het zorgcentrum, er nog of zijn die ook wegbezuinigd. Op cultureel gebied, staat Heeg nog op de kaart? Is Heeg nog aantrekkelijk voor anderen en voor onszelf? Allemaal zaken waar we nu over nadenken. En waar we uw mening voor nodig hebben.

Wij hopen u allemaal te begroeten, tot ziens!

Hartelijke groet,

Hans Ringnalda, Herman van der Bij, Anneke Bakker, Douwe Cnossen, Sjoerd Ypma en Marijke Witbraad.