Gymnastiekvereniging SSS

6 juni 2012

in SSS Heeg

Vlnr. Marrit, Bente, Daimy & Anna

Turnsters SSS-Heeg in prijzen bij FK

Op zaterdag 21 april was er weer succes voor 3 meisjes van SSS-Heeg, tijdens het Friese kampioenschap niv 9 en 10 in Damwoude.

Daimy Nieuwenhuis pup 2 niv.10 behaalde een 3e prijs.

Anna Wijbenga pup2 niv.9 viel buiten de prijzen door een val van de balk.

Marrit Louwsma, pup1 niv.9, behaalde, na een perfecte wedstrijd, een mooie 2e prijs op het FK. Clubgenote Bente Vlas werd deze keer afgetroefd door Marrit Louwsma, waardoor Bente met een derde plek toch nog een mooie ereplaats veroverde.

Hegemer junior turner succesvol

Folkert Jan van der Pol werd op zaterdag 21 april in Ede tweede bij de Noord-oost finale in de categorie junior niveau 10.

Arjen Hofstra turnt NK

Op zaterdag 12 mei turnde Arjen Hofstra mee bij het Nederlandse kampioenschap in de categorie Instap niveau 12. Na een goed begin moest Arjen in het verloop van de wedstrijd iets terrein prijsgeven. Maar met een 12e plaats van de 26 deelnemers was het een erg goede prestatie, op zijn eerste NK.

Turnsters niveau 8 in middenmoot bij FK

Hanna Leenstra en Baukje Wijnja hadden op zaterdag 12 mei hun Friese kampioenschap.

Hanna turnde, junior niv. 8, een hele regelmatige wedstrijd en kon erg tevreden zijn met een keurige 8ste plaats. Baukje, pup. 2, had een misser bij de opsprong op de balk, hierdoor viel ze, met een 8e plaats, iets terug in de eindklassering. Toch keek Baukje met een tevreden gevoel terug op haar FK.

Einde gymseizoen

Na het optreden bij Heechspanning hebben de turners en turnsters op 21 juni nog onderlinge wedstrijden.

Voor de recreatiegym is er dit jaar een nieuwe activiteit. Gym4fun. Dit is een competitie tussen 3 gymverenigingen, waarin teams elkaar bestrijden in leuke gymspelen. Het plezier(fun) staat in deze competitie voorop. Drie teams doen een competitie in: estafettes, hindernisbanen, trefbalspelen en en een soort

Alle deelnemers 1e keer gym4fun honkloopspelen.

Traditioneel sluiten wij het seizoen weer af, met de tumblingbaan, op 27 en 28 juni.