Heech yn ’t Findel

3 juli 2012

in Evenementen

Heech yn’t Findel
Programma 2012

Donderdag 9 augustus 2012

19.00 uur: Volleybaltoernooi

De eerste wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Zorg dat je team klaarstaat voor de strijd.

Aanmelden kan op email hidden; JavaScript is required
Alle aanmeldingen worden bijgehouden op onze website www.heechyntfindel.nl

Wegens het succes van de afgelopen jaren, komt ook dit jaar Paul Vlaar voor de muzikale afsluiting van de avond. Paul Vlaar zal na de volleybalwedstrijden voor een gezellig stukje muziek zorgen. Paul zingt en begeleidt zichzelf op keyboards en kan daarom snel inhaken op de wensen van het publiek. Zijn repertoire is heel breed. Het omvat o.a. de nieuwste top 40 hits, gouwe ouwe, feestmuziek, stijldansmuziek, dance classics en traditionele meezingers. Maar natuurlijk ook verzoeknummers.

En het is natuurlijk euro-avond!!!

Vrijdag 10 augustus 2012

10.00 uur: Griet Wiersma

Wegens groot succes van vorig jaar wederom een artiest in woonzorgcentrum Talma State. Griet Wiersma komt dit jaar het vrijdagochtend programma verzorgen. Onder het genot van een drankje is zij te zien in woonzorgcentrum Talma State. Aanvang optreden 10.00 uur.

13.30 uur: Spelmiddag met “Oud Hollandse” spelen

Op vrijdagmiddag is er door een groep enthousiaste vrijwilligers een spelprogramma voor jong en oud georganiseerd.
Iedereen vanaf 4 jaar kan meedoen er kan zowel individueel als in groepsverband worden gespeeld.

20.00 uur: 70’s/80’s party

Ook dit jaar hebben we een leuk en verrassend avondprogramma voor de verschillende teams (buurten, vriendengroepen, hokje’s etc.). Wat er precies verwacht wordt van deze teams wordt duidelijker tijdens deze avond.
De dresscode voor deze avond is 70’s en 80’s stijl.

Teams (bestaande uit vier personen) kunnen zich nog opgeven t/m 19 juli via de mail email hidden; JavaScript is required

Rintje Kas zorgt voor de muzikale ondersteuning tijdens deze avond.
Bepakt en bezakt met gitaar, stem en een lekkere bass-drum klinkt het of er een complete band staat te spelen. Maar alles is puur en live en recht voor z’n raap.
Actief met het publiek, geen set lijsten, daarom is geen optreden gelijk!
Als voorman van de bekende feestband LAYS is hij een veel geziene gast
op menig feest. Met z’n zeer brede repertoire is hij overal inzetbaar en
zet hij in een mum van tijd een zaal op z’n kop. Smartlappen, achtergrond,
goud van oud, rock ’n roll, top 40; niets is deze Troubadour te gek!
Rintje speelde in de loop der jaren in Amerika, Engeland, Turkije, Egypte, Cyprus en de Dominicaanse Republiek. Ook heeft hij dit jaar zijn kunsten vertoond op o.a. Leidseplein live in Amsterdam, De Veenhoop en het Beach festival op Vlieland..

Zaterdag 11 augustus 2012

10.30 uur: Koffiedrinken met aansluitend Matinee met Karaoke

Dit jaar willen we eens rustig beginnen op veler verzoek. Vanaf 10.30 staat de koffie klaar in de tent met wat lekkers. Uiteraard staat er weer een springkussen voor de kinderen. Dit jaar geen luidruchtige band, maar laten we onze eigen dorpsbewoners voor de sfeer zorgen met behulp van Karaoke.

21.30 uur:   Live muziek met de bands Perfect Crime en Special Treatment

Perfect Crime is een 6-koppige, allround coverband uit Heeg. Als band staan ze garant voor goede muziek voor iedere gelegenheid, waarbij alle populaire genres de revue passeren. Met name in het stevige rock-genre blinkt de band uit maar ook rock&roll, soul en pop wordt met veel enthousiasme op het podium gebracht.

Special Treatment is een gezellige coverband uit Fryslân. Special Treatment speelt al 22 jaar op dorpsfeesten, bruiloften, personeelsfeesten etc.  Ze doen er alles aan om er een knallende avond van te maken. Special Treatment staat garant voor een avondje no-nonsense rock ’n roll, disco, meezingers etc. Geen wonder dat hun motto “muziek voor een publiek van 8 tot 80” is!

Zondag 12 augustus 2012

9.30 uur: Kerkdienst
Op zondag zullen de kerken uit Heeg weer een gezamenlijke kerkdienst organiseren, met als thema “Over de muur”. Ontvangst hiervoor is vanaf 9.30 uur met koffie. De dienst zal om 10.00 uur starten. Na afloop koffiedrinken in de tent. De leiding hiervoor is in handen van de gezamenlijke kerken.
Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar It Trijeluk.

HORECA REGELS FINDELIERDAGEN 2012

Wij mogen geen alcoholische drank aan jongeren onder de 16 jaar verkopen.

•    Legitimatie tijdens de Findelierdagen is verplicht.
•    Het is verboden voor bezoekers om alcoholhoudende drank aan  jongeren onder de 16 jaar te verstrekken.
•    Indien er geconstateerd wordt dat een jongere onder de 16 jaar alcohol gebruikt, wordt deze persoon de toegang tot het    feestterrein  ontzegd.
•    Indien er geconstateerd wordt dat een bezoeker alcohol verstrekt aan een jongere  onder de 16 jaar, wordt deze persoon de toegang tot het feestterrein ontzegd.