Bridgeclub Heeg

4 september 2012

in Bridgeclub Heeg, Verenigingsnieuws

Kijken we in de winter uit naar het voorjaar, de dagen die lengen, mooi weer, lekker lang buiten zitten, in de zomer kijken we weer uit naar het najaar. Dan wordt het weer tijd om te bridgen. Ook al regent het wel eens in de zomer, elk seizoen heeft zijn bekoring.

Donderdag 13 september beginnen we al weer met het 24e seizoen van de bridgeclub met een A- en een B-lijn met elk 12 paren. We zien ‘oude’ bekenden en voor u nieuwe bridgers op de lijst. Hetty en Durk Keegstra uit Sneek hebben het afgelopen jaar als invalpaar gespeeld en zijn nu lid geworden van de club en starten in de B-lijn.

Gert Schwandt, is eerder lid geweest, heeft het afgelopen jaar als invaller samen met Gerrit gespeeld, is ook weer lid geworden en speelt het komend seizoen met Lida Sixma uit IJlst. Gerrit de Jong zijn aandacht ligt bij een nieuwe liefde en even niet bij het bridgen. Misschien dat hij nog eens een avond tijd heeft om in te vallen.

Marjolein Strikwerda, een ‘oude’ bekende van de bridgeclub van het eerste uur speelt met Itty Nauta.

We maken er een mooi bridgejaar van en zullen u weer maandelijks op de hoogte houden van het wel en wee van de bridgeclub.

Bridge is een leuk en uitdagend spel, dat je speelt met een vaste partner. Lijkt het u ook leuk om te bridgen en lid te worden van Bridgeclub Heeg? Wij starten een lesgroep als er minimaal 4 aanmeldingen zijn.

U kunt zich aanmelden bij leden van het bestuur:

Ineke Schippers                            

Renske van der Werf

Barbera Smit