Heechspanning 2013, ‘Aan de oplader’

7 november 2012

in Evenementen

Er kriebelt al iets in de aanloop naar 9 mei 2013. Op 3 oktober was het bestuur voor het eerst in nieuwe samenstelling bijeen. We missen de afgezwaaide ‘spanningmakkers’, Hiltje, Akke en last but not least Julian. We hebben versterking gekregen in de persoon van Trienke Reijgersberg daar zijn we nu al erg blij mee. Er is nog plek voor één of twee enthousiaste medebestuursleden. Je bent dan onderdeel van een team van ‘doeners’, en je mag je verheugen op volop medewerking van dorpsgenoten om Heechspanning 2013 tot een succes te maken.

Maarrr.. zolang kunnen we niet wachten op een feestje. De Benefietjûn staat gepland. Bespreek de oppas, zeg de wintersport af, vergeet de schaatswedstrijden, 23 februari is de aftrap van de 21e editie.

Als u nog geen Heechspanningkriebels voelt dan hebben we het volgende advies: neem een 9-volt batterij en leg uw tong even over beide polen. Dat is weliswaar ‘leechspanning’ maar het is ook nog maar oktober. Spanning opbouwen gaat het beste geleidelijk. Als dit experiment leidt tot ‘electric boogie’, Gangnam style en ander schokkend schouwspel dan hebben we meteen onze eerste act! Kijk zo eenvoudig is dat..

Nog een tip: benut de benefietavond als generale repetitie. Vergeet ‘The Voice’ en ‘So you think you can dance with the stars like an idol and beat the best with your X-factor. Het leukste podium is hier! Alle stoelen staan al de goede kant op. Hoe leuk is dat? We zijn dus op zoek naar Hegemers die op 23 februari een feestje willen bouwen. Heb je altijd al een keer als Jimmy Hendrix over het podium willen stuiven? Doen! ‘Madonna’ zoeken we ook. En Andrea Bocelli en de Teletubbies, Justin Bieber, Abba, Piet Paulusma… Kortom, ronsel je vrienden en meld je aan bij een van de bestuursleden. Wij zorgen voor professionele live-begeleiding en desgewenst ‘onherkenbare’ vermomming. Het kan het begin zijn van iets moois. Er zijn anno 2012 volop mogelijkheden om nationaal door te breken. ‘Help, mijn man is zanger’ is voor iedereen haalbare kaart.

We horen graag van jullie, in alle opzichten.

Het bestuur: Paula de Jong, Bokke Andringa, Maaike Rinia, Rein Hettinga, Trienke Reijgersberg, Aukje Ypma, Feddy Hilverda, Freerk Visserman, Thijs van der Kaaij