Nieuws vanuit Talma State

7 november 2012

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

Nu ik het stukje schrijf voor de nieuwe Sylboade is het echt herfst, achter en naast Talma kunnen we bijna zwemmen op het looppad en in het gras. Wat hebben we een water gehad. Het geeft ons het teken om weer veel leuke activiteiten te organiseren in Talma State. Zoals u elke keer leest in de Sylboade proberen we van alles aan te bieden, voor ieder wat wils. We zouden het fijn vinden als er ook nog wat meer gebruik van gemaakt zou worden vanuit het dorp. In principe zijn alle activiteiten ook toegankelijk voor derden, dus voor u. Mochten er wensen zijn dan kunt u eventueel een briefje/verzoek in onze ideeën bus doen, deze staat op de receptie balie in Talma State.

Op 4 oktober dierendag hadden we tijdens de koffie verschillende dieren op bezoek, een klapper was Marianne Attema met de (kleine) pony. Deze kleine pony kon wel een karretje trekken. Er zijn nog bewoners mee geweest. Ze zijn zelfs nog binnen geweest. Er liep een collega met een emmer achteraan voor het geval de staart om hoog ging maar het is goed gegaan.

We willen 1 x per week ook graag iets met muziek doen, mocht u nu muzikaal zijn; een instrument bespelen of u kunt leuk zingen, het zij alleen of met een groepje en u zou het leuk vinden om dit een keer te laten horen bent u van harte uitgenodigd. U kunt het aangeven bij de receptie van Talma.

In de krant was van alles te lezen over de gezondheidszorg, hoge was kosten en oa. betalen voor wandelen en dan zou de prijs ook nog afhankelijk zijn van wie er achter de rolstoel loopt of de duo- fiets bestuurt. Neem van mij aan hier doen wij zeker niet aan mee.

Er zijn met betrekking tot de aankomende sloop en nieuwbouw al verschillende mensen intern verhuist. Er zijn nu nog 9 appartementen waarvan de bewoners nog een ander plekje moeten hebben.

Vergeet u het niet:

de jaarlijkse herfstmarkt op 14 november

Heeft u hulp nodig in welke vorm dan ook neem contact op met Talma State.

Tot ziens in Talma State.

Met vriendelijke groeten,

Foekje Bakker