OVH2000 – Nieuws over de bloembakken Harinxmastrjitte / de Syl

7 november 2012

in Ondernemers van Heeg

Voor de zomer zijn er in de Harinxmastrjitte en op De Syl enkele bloembakken geplaatst. Het doel van deze bloembakken is het verkeer te remmen en om de straat aantrekkelijker te maken voor de inwoners en de toeristen. De werkgroep heeft er hard aan gewerkt en op dit moment is de laatste fase gerealiseerd. De definitieve beplanting is in de bakken gekomen en we zijn zeer verheugd over het resultaat. Het zijn royale bomen en het vormt een mooi geheel met de bloembakken. Binnenkort zal er ook verlichting in geplaatst worden, zodat het er de komende maanden feestelijk en sfeervol uit zal zien.

Om de straat en bloembakken netjes te houden zijn we nog op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers! Van deze vrijwilligers vragen wij (tegen een kleine vergoeding) het volgende:

  • Bomen en groen bijhouden en zo nu en dan wat water geven (groot onderhoud doet de hovenier)
  • Rondom de bakken de straat schoon en onkruidvrij houden

Deze vrijwilligers kunnen zich melden via de mail bij: email hidden; JavaScript is required

of schriftelijk naar: Secretariaat OVH2000 p/a It Swee 2, 8621 EB Heeg

We willen de inwoners van Heeg vragen een oogje in het zeil te houden, zodat de bomen en de verlichting niet zullen worden vernield en we met zijn allen kunnen blijven genieten van een gezellige straat. De werkgroep en het bestuur van OVH2000 hoopt dat u net zo positief over het eindresultaat bent als wij.

Bestuur OVH2000