Thuiszorg ZW-Friesland kantoor in Heeg

7 november 2012

in Aankondigingen

Regelmatig kom je ze tegen: de medewerkers van Thuiszorg Zuidwest Friesland, op weg naar hun cliënten. Lonnie de Jong is wijkverpleegkundige van team Heeg. Het team verhuist binnenkort uit IJlst naar de Draei 16-E in Heeg. De medewerkers vormen met elkaar een hecht team en weten wat er speelt in de buurt. Omdat we het net als u erg belangrijk vinden dat er een vertrouwd gezicht bij u thuis komt hebt u uw eigen hulp in de huishouding en zorgen wij voor zoveel mogelijk dezelfde medewerkers voor verzorging en verpleging.

Vanuit ons team regelen wij alle soorten thuiszorg voor mensen thuis:

Verzorging &Verpleging,Hulp in de huishouding, Thuisbegeleiding, (intensieve)Nachtzorg, Thuiszorgtechnologie en Thuishotel(diensten aan huis) Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook ’s nachts komen er desgewenst medewerkers van onze eigen organisatie bij u thuis. Wij hebben specialisten voor technisch ingewikkelde zorg in huis, zodat u langer thuis kunt blijven wonen of eerder uit het ziekenhuis naar huis kunt. Wij werken nauw samen met de huisartsen in Heeg en de Friese ziekenhuizen. Mocht u te maken krijgen met een behandeling in het ziekenhuis dan bent u zeker van een soepele overgang van thuis naar het ziekenhuis en andersom. De benodigde zorg wordt optimaal op elkaar afgestemd. Wij kijken samen met de cliënt en eventuele mantelzorgers wat er nodig is om zo zelfstandig mogelijk in eigen omgeving te blijven wonen.

Meer informatie?

In januari 2013 wordt ons nieuwe kantoor aan de Draei 16-E te Heeg geopend. In dit kantoor kunnen mensen voor vragen omtrent zorg bij ons terecht. Heeft u vragen over zorgteam Heeg of over thuiszorg in het algemeen, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Thuiszorg Zuidwest Friesland via (0515) 461 100 of kijk op onze website www.thuiszorgzwf.nl. Desgewenst bezoekt Lonnie de Jong(wijkverpleegkundige) of één van haar haar collega’s u thuis om uw wensen op het gebied van zorg thuis te bespreken. Zo nodig kan zij direct voor de juiste zorg thuis zorgen.