BSO Bernewille

31 januari 2013

in BSO Bernewille

Herfstvakantie op Bernewille:

De herfstvakantie stond dit jaar in het teken van allerlei verschillende herfstactiviteiten. Zo zijn we met z’n allen naar het Heempark geweest en hebben we daar herfstbladeren verzameld. We hebben bloempotjes gepimpt tot ware design potten en natuurlijk moesten we ook nog pompoenen uithollen en daar een Halloweenpompoen van maken met gekke bekken.

Natuurlijk hoort er in zo’n vakantie ook wat lekkers. Onze BSO-koks hebben o.l.v. Melanie heerlijke pizza’s gebakken. Hieronder kunt u zien hoe we die maken:

Recept van de overheerlijke pizza’s op de bso

– Pizzabodems

– Saus voor op de pizzabodems

– Salami / ham

– Geraspte kaas

– Ui

Je kunt natuurlijk ook allemaal andere producten toevoegen voor op de pizza.

Je smeert de pizza bodem in met saus vervolgens doe je salami of ham erop. Vervolgens strooi je geraspte kaas op de pizza en de ui doe je nog op de pizza.

Dan moeten de pizza’s op 200 graden in oven ( tijd zelf goed in de gaten houden) en dan smullen maaaaaar! 

Kortom; een boordevol programma voor ieder wat wils.

Prietpraat:

• “Juf…het maakt niet uit of ik deze witte verf in mijn haar krijg,

want ik heb toch al wit haar”

• “Juf, mijn vader heeft een snee in zijn hand van 18 centimeter!!!!!!”

(18 millimeter)

• Een paar jongens zijn buiten aan het spelen en maken een erwtenschieter. Een jongetje zegt: “Nu moet ik nog even roodborstjes (rode besjes) zoeken”

BSO Toppers van de maand:

Deze maand is Gerben een topper omdat hij heerlijk al een ochtend is wezen wennen en het reuze naar zijn zin had ondanks de bult die hij heeft opgelopen.

Afscheid en welkom:

Wij nemen afscheid van Berend-Ype, Riemer-Durk en Hendrik-Jacob Krol. Bedankt voor een leuke en gezellige tijd die we met jullie hebben beleefd. Wij verwelkomen Gerben

Interesse BSO:

De uurprijs en pakketten voor 2013 zijn bekend. Daarin is er meer variatie mogelijk. Verder willen wij nog uitdrukkelijk benoemen dat wij de woensdag en vrijdag open willen zijn. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden voor voorschoolse opvang bij voldoende animo. Laat uw stem dan ook horen. Hoe meer wij vanuit u horen hoe harder wij ons kunnen inzetten om ook deze momenten open te gaan. Wilt u meer informatie? Bel of mail ons via bovenstaande gegevens.