Kinderdagverblijf ’t Flinderke

3 februari 2013

in 't Flinterke

Kinderdagverblijf ’t Flinterke

Koaldyk 10C 8621 CN Heeg

email hidden; JavaScript is required

Een terug- en vooruitblik van kinderdagverblijf ’t Finterke

2012 was een bewogen jaar!

Begin 2012 werd ‘t Flinterke op de Nijedyk te klein. Heeg liet zien dat de vraag naar kinderopvang groot is. ’t Flinterke was toe aan een nieuwe locatie. In april konden we starten met twee groepen genaamd Puk en Uk op de Koaldyk 10c te Heeg. (Tegenover de COOP) Deze namen van de groepen zijn herkenbaar voor de kinderen, want Puk is onze handpop en samen met zijn vriend Uk beleven wij daar van alles mee. Puk brengt ons een totaalprogramma met allemaal thema’s wat aansluiting geeft aan school en behalve de leuke thema’s van PUK zijn er nog meer activiteiten geweest in 2012.

In april brachten Puk en de kinderen een bezoekje aan boer Bakker. Puk en de kinderen mochten weer kennis maken met de boer en zijn dieren. In juni werd ons voorgelezen over Tomke en Romke door Griet van der Heide. Het verhaal ging over slakken en Griet had zelfs echte slakken meegenomen! In juli ging Puk logeren en mochten de kinderen de koffer van Puk inpakken. In september na de zomervakantie was Puk blij om iedereen weer te zien en wij ook! In november en december werd er geknutseld en dat was te zien aan de lampion, Sint- en Pietwerkjes en een prachtig versierde kerstboom. Voor de ouders was er een ouderavond met als thema: kinder EHBO.

Tijdens al deze bezigheden wordt er ook nog wel eens gepoetst op ’t Flinterke. Als Silke dat ziet zegt ze tegen Anita “do likest wol in mem!” Een mooi compliment!

Vooruitblik……………………… in juni 2013 bestaat ’t Flinterke alweer 5 jaar !!!

flinderke-jan-2f;inderke-jan-13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u uw kind opgeven of meer informatie over ’t Flinterke, dan kunt u altijd bellen!