Bloemenactie 2013

5 maart 2013

in Aankondigingen, Goede doelen

De tijd tikt weer door en na een meestal rustige Januari maand met verschillende nieuwjaarsborrels begint de drukkere periode kwa werk en organisaties weer te komen.

Net als vorig jaar willen we door middel van de bloemenactie in Heeg en omstreken Heart for Children in Oeganda steunen. Inmiddels is het project al flink gegroeid en het aantal gebouwen zelfs verdubbeld. De bijdrage van de bloemenactie zal vooral gebruikt worden om de gebouwen af te maken zodat uiteindelijk een hele basisschool ontstaat. De basis staat maar er moet nog veel gebeuren. Ook is geld nodig om de kinderen te sponsoren voor hun opleiding. Er krijgen op het moment al 120 weeskinderen les en onderdak. Kijk ook weer eens op www.heart4children.org.

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel bloemen via het formulier in deze Sylboade! Vul het formulier in en lever het in op de buterhoeke 10 of weisleatstrjitte 5 of bij 1 van de vrijwilligers die eind Maart bij de deur langs komen.

Wil je geen bloemen maar wel iets bijdragen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt je gift aan de vrijwilliger geven(overmaken op rek.nr. van heart4children) of ons helpen bij de bloemenactie.

We horen graag van je!

Zo hopen we weer op een mooie bloemenactie voor en door Heegemers en voor Heart for Children in Oeganda!heart-for-children

Freerk

Maartje