Sudwest Fryslan gulste gemeente in Friesland

5 maart 2013

in Goede doelen, Overig nieuws

Súdwest Fryslân gulste gemeente in Friesland voor MS Collecte

Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds in november is het bedrag van € 8.882 in de gemeente Súdwest Fryslân opgehaald. Dankzij de inzet van 149 collectanten staat Súdwest Fryslân op nummer 1 van de gulste gemeenten in Friesland.

Het Nationaal MS Fonds staat niet alleen voor de verre toekomst, maar zeker ook voor het nu en voor morgen. Voor de mensen met MS die nu getroffen zijn door de ziekte en voor degenen die in de toekomst helaas getroffen gaan worden. Het opgehaalde collectegeld zal dan ook besteed worden aan onderzoek enerzijds en begeleiding, behandelmogelijkheden en training anderzijds. Op deze wijze kunnen wij samen met onderzoekers en behandelaars mensen met MS nu en morgen helpen en samen vechten voor een MS vrije toekomst.

We bedanken alle gevers en collectanten, die weer door weer en wind op pad zijn gegaan, hartelijk voor hun bijdrage . Hebt u de collectant gemist, dan kunt u uw bijdrage overmaken op giro 5057 te Maassluis!

Wilt u ons bij de collecte van volgend jaar ondersteunen als collectant? Neem contact op met het Nationaal MS Fonds, 010-5919839 of kijk op www.nationaalmsfonds.nl