Europa Kinderhulp zoekt vakantiegastouders

4 april 2013

in Overig nieuws

Europa Kinderhulp zoekt vakantiegastouders voor kansarme kinderen

Geef een kansarm kind de vakantie van zijn leven. Dat is de oproep waarmee Europa Kinderhulp al meer dan vijftig jaar kinderreizen organiseert. Duizenden kinderen hebben in die vijftig jaar vakantie kunnen vieren in Nederland en de organisatie blijft zich daarvoor inzetten. Ieder jaar zijn weer nieuwe gastgezinnen nodig om de kinderen uit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland een hartverwarmend verblijf te bieden.

Voor deze kwetsbare kinderen staat het leven vaak in het teken van overleven. Ze moeten zich staande houden in moeilijke omstandigheden die gekenmerkt worden door armoede, gezinsproblemen en een gebrek aan aandacht. Van een vakantie kunnen ze meestal alleen maar dromen.

Friesland biedt rust en ruimte in het vaak hectische bestaan van de kinderen. Een fantastische plek om ruim twee weken op adem te komen, onbezorgd te spelen en nieuwe energie te krijgen binnen de structuur en warmte van een gastgezin. Meld u aan als gastouder bij de regio Friesland en ervaar in een tijd van economische malaise de rijkdom van een verschil te maken in het leven van een kansarm kind.

Meer informatie op www.europakinderhulp.nl of
mail naar email hidden; JavaScript is required.

Data kinderreizen Friesland

Franse kinderen: 6 juli – 26 juli, 20 juli – 9 augustus
Duitse kinderen: 8 juli – 26 juli, 15 juli – 2 augustus
Nederlandse kinderen: 22 juli – 9 augustus
Belgische kinderen: 8 juli – 26 juli