Klompkesilen WSH

4 april 2013

in Water Sportvereniging Heeg

Klompkesilen bij ‘Opening Watersportseizoen’ op 27 april 2013 te Heeg.klompkesilen

Evenals vorig jaar is de W.S.H. weer met Klompkesilen aanwezig bij de opening van het watersportseizoen in Heeg.

Die zaterdagmiddag mogen alle kinderen die een zeilklomp hebben zich voor 14:00 uur melden op ‘De Syl’ in het dorp of bij de W.S.H. Botenloods om mee te doen met het Klompkesilen, de zeilwedstrijden voor ‘Klompen’.

Deelname is gratis en de eerste start is om 14:00 uur.

Wil je meedoen, en heb je zelf geen klomp, vraag dan aan broer, zus, vriendje of vriendinnetje of je zijn of haar zeilklomp mag lenen. Zelf een zeilklomp maken kan ook, zie hiervoor op www.klompkesilen.nl. Wij hopen op een enthousiaste deelname en een gezellige en spannende wedstrijd.

Iepen Frysk Kampioenskip Klompkesilen 29 juni 2013 in Gaastmeer.
En na Heeg, dan ook maar gaan Klompkesilen in Gaastmeer. Dat kan op zaterdagmiddag 29 juni 2013, dan is daar het I.F.K.K. Het dorp heeft de laatste jaren al prachtige Klompkesil wedstrijden laten zien met veel deelnemers. En ook dit jaar gaan zij daar van uit. Je kunt er mee doen in drie klassen.

– Natuurlijk heb je ‘De eenheidsklasse De Fries Klomp’ waarover je alles kan vinden op de website op www.klompkesilen.nl.
– Daarnaast is er de ‘Open Klasse’, hier mogen alle zeilscheepjes aan meedoen die gebouwd zijn op basis van een klomp. Een kans om je eens echt uit te leven als je creatief bent.
– En ben je fantasierijk, dan hebben ze ook nog de ‘Fantasie klasse’. Dit zijn heel mooi opgetuigde en versierde zeilklompen. Deze zeilen niet maar worden tentoongesteld.

Dus voor iedereen in de groepen 5, 6, 7 en 8 van de basisschool die willen meedoen met Klompkesilen kom:

Zaterdagmiddag 29 juni 2013.
Naar Gaastmeer in de Gemeente Súdwest-Fryslân.
Aanmelding via email hidden; JavaScript is required.
Informatie op www.klompkesilen.nl.

Ps.: Op deze site is ook terug te vinden hoe je een bouwpakket van een klomp kan bestellen, waar je deze kan afhalen en hoe je de klomp moet maken.