Peuterspeelzaal ’t Pikepoltsje

4 april 2013

in It Pikepôltsje

it pikepoltsjeWilt u uw kind opgeven voor de peuterspeelzaal? Of wilt u meer informatie? Dat kan natuurlijk!
Pjutteboartersplak “It Pikepôltsje” Tollewei 201 8621 CX Heech Tel: 06-46586382 www.itpikepoltsje.nl

 

Jaarvergadering

Afgelopen maand hebben we de jaarlijkse ledenvergadering gehad, na het officiele gedeelte konden we luisteren naar de sprekers Dorine Lycklema à Nijeholt en Loes van Heijeningen. Ze hebben gesproken over het onderwerp ”hoog gevoelige kinderen” Voor mensen die geïnteresseerd zijn naar dit onderwerp kunnen informatie vinden op www.bekijkheteven.nu en www.wijzeouders.nl

Wat staat er op het programma

De lente staat weer voor de deur, de kou verdwijnt en de bloemetjes komen weer te voorschijn. Op It Pikepoltsje zijn we bezig met het thema Pasen, er word weer volop gekleurd en geknutseld.

Elk jaar als de lammetjes weer in de wei lopen maken wij een uitje naar boer Bakker aan de Nijedyk. Dit jaar zijn we ook weer welkom met de peuters. Elk jaar gaan we hier een ochtendje naar toe en is een groot feest voor de kinderen.
Ze kunnen daar een kijkje nemen op de boerderij, spelen in het zand en de verjaardagen vieren met alle juffen. Feestje!! We hopen dus allemaal op mooi weer als we hier naar toe gaan en dat we weer veel plezier zullen beleven..

Er zijn weer een aantal kinderen die it pikepoltsje verlaten om naar de basisschool te gaan. Wij zijn daarom ook benieuwd of er ouders zijn die hun kinderen willen aanmelden voor de peuterschool. Bent u nieuwsgierig, heeft u vragen of wilt u een kijkje nemen dan kunt u informatie vinden op onze website www.itpikepoltsje.nl of contact opnemen met de peuterleidster.

Van maandag t/m vrijdagochtend van 8.30 -11.45

Oant sjen op It Pikepoltsje!