Statiegeld actie!

4 april 2013

in Goede doelen

Alpe d'HuZesIedereen kent vanuit zijn of haar directe omgeving wel iemand die te lijden heeft onder de vreselijke ziekte kanker. Een lange en vaak oneerlijke strijd is het gevolg. Des te meer reden voor mij en mijn teamgenoten/ collega’s om op 6 juni zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez op te fietsen en zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het KWF. Van dit geld kan weer onderzoek worden gedaan, naar de behandeling van kanker. Het gevecht wat wij op 6 juni moeten leveren, staat in geen verhouding tot het gevecht wat heel veel mensen iedere dag opnieuw moeten leveren. Voor al deze mensen ga ik op 6 juni deze uitdaging aan.

In de maand april zal er een bakje hangen bij Coop Gerritsma, waarin iedereen zijn of haar flessenbon kan doneren. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan het KWF.

Uiteraard is het iedereen ook vrij een eigen donatie te doen via mijn actiepagina, zie onderstaande link. Via deze actiepagina probeer ik iedereen ook zoveel mogelijk op de hoogte te houden van mijn vorderingen.

Namens mij en mijn collega’s: alvast bedankt voor jullie medewerking!

Wilko Bakker (email hidden; JavaScript is required)

Kijk voor meer informatie op http://tyurl.org/DZnzXc