Heech Yn ’t Findel

8 mei 2013

in Evenementen

findelHeech yn ’t Findel
zoekt bestuursleden

Stichting Heech yn ’t Findel organiseert al 31 jaar de Findelierdagen in Heeg, ook wel de dorpsfeesten genoemd. Dit is een 3-daags feest voor en door de Hegemers.

Het bestuur bestond 2 jaar geleden nog uit 8 bestuursleden. Helaas lukt het ons niet om nieuwe bestuursleden te krijgen en zijn we momenteel nog (maar) met 6 personen. Dit jaar loopt de termijn van 3 bestuursleden af. Er is dus dringend behoefte aan nieuwe mensen!

Wij zouden het als bestuur erg jammer vinden dat dit jaar (voorlopig) misschien het laatste jaar is dat er Findelierdagen kunnen worden georganiseerd.

De voordelen van een bestuursfunctie:
– Gezellig
– Nieuwe contacten opdoen
– Staat goed op je C.V.
– Leerzaam

Elk jaar bekijken we binnen het bestuur wie welke taken op zich neemt. Te denken valt aan:
– Terreininrichting – Technische zaken – PR – Catering – Voorzitter – Penningen –
Boekingen – Vergunningen – Secretariaat – Vrijwilligers

Aarzel niet en kom ons bestuur versterken! Wij rekenen op jullie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze voorzitter Afke de Hoop.
Een e-mail sturen kan uiteraard ook: email hidden; JavaScript is required.
Kijk ook eens op onze website: www.heechyntfindel.nl. Tevens is Heech yn’t Findel tegenwoordig te vinden op facebook.

Zondagmiddagprogramma
Nu het bestuur heeft gekozen voor nieuwe programmadagen met de Findelierdagen (donderdagavond ingewisseld voor de zondagmiddag en –avond) hebben we (als vrijdagavondcommissie) een nieuwe uitdaging gevonden om op de zondagmiddag ook de tent “oan de harses ta fol” te krijgen. Ook is de zondagmiddag natuurlijk een mooi moment om het aloude “Piekuur” weer uit de kast te halen.

Wij hebben het volgende bedacht: “Run je tent!”
Wij gaan als commissie 5 groepen, hokjes of andere samenstelling vragen om 30 minuten lang muziek te draaien. Hieraan zal een bepaald thema worden gekoppeld, gekozen door de deelnemers. Er kan groots worden uitgepakt of ietsjes minder. Het gaat erom dat we er een geweldige middag van maken met veel vermaak en muziek voor ieder wat wils. Een en ander zal nader uitgewerkt moeten worden. Als er ideeën uit het dorp zijn dan vernemen we graag jullie reacties naar email hidden; JavaScript is required.

Groeten: De vrijdagavondcommissie.