Heechspanning

7 juni 2013

in Evenementen

Heechspanning weer fantastisch verlopen

Het lijkt al weer lang geleden, maar wat wás het weer een geslaagde editie van Heechspanning op 9 mei. Piet Paulusma had de zon niet beter over de week kunnen verdelen. Donderdagmiddag was ‘t stralend weer. Op onze site www.heechspanning.com staan inmiddels foto’s en filmmateriaal. Maar er kan beslist nog meer bij. Wil je foto’s delen? Laat een berichtje op de site en we regelen het.

Als bestuur willen we natuurlijk alle vrijwilligers en sponsoren bedanken zonder jullie hulp is het echt onmogelijk om een feest voor duizenden mensen te realiseren. Een paar mensen willen we in het bijzonder noemen, de stukjes in het programmaboekje worden al jaren geschreven door Hans Andringa, hij kan dat als geen ander. De opmaak van boekje en poster zijn een samenwerking van Teade van der Meer én Hein Brouwer. Dit jaar hebben we opvallend veel complimenten ontvangen over de poster, die geven we natuurlijk graag door.

topact engelen

topact engelen

Ook het bestuur wordt wel eens verrast, er waren opeens twee engelen in Heeg! Onaangekondigd en spontaan was daar een topact! Zonder woorden gaven engeltjes Sanne en haar vader Jan alle bezoekers een goed gevoel. Free hugs op een zonovergoten dag, met live muziek en een tap op elke hoek. Hoe hemels wil je je hebben? Ze stonden dus niet in het boekje maar wat had Hans graag juíst over deze gevederde vrienden geschreven.

Het Heechspanningsbestuur geeft het stokje even over aan Heechsimmer en Heech in ’t Findel. Na de zomer gaan we weer hard aan de slag voor editie 22! Bedankt allemaal, fijne zomer, en tot later.

Antje, Aukje, Bokke, Feddy , Freerk, Maaike, Paula, Rein en Thijs