Bridgeclub Heeg

9 september 2013

in Bridgeclub Heeg

Voor je het weet loopt de zomer over in een, laten we hopen, prachtige herfst en begint het verenigingsleven weer. Zo gaat ook Bridgeclub Heeg weer van start en wel op donderdagavond 12 september om 19.30 uur in it Heechhûs. We beginnen al weer aan het 25e seizoen van de Bridgeclub Heeg en hebben al een datum geprikt voor ons 25 jarig jubileum volgend jaar september!!!

We bridgen in twee lijnen, de A-lijn met 12 paren en de B-lijn met op dit moment 13 paren, we hopen dat er zich nog een paar meldt zodat we niet elke speelavond een stilzittafel hebben.

Bridge is een leuk en uitdagend spel, dat je speelt met een vaste partner. Lijkt het u ook leuk om te bridgen of lid te worden van Bridgeclub Heeg? Wij zijn zondag 29 september tijdens het open huis van it Heechhûs van 15.00 tot 19.00 uur in de grote zaal aanwezig om u meer te vertellen over de beginnerscursus en u wat te laten zien van het bridgespel.

Wij maken er weer een mooi bridgejaar van en in de Sylboade zullen steeds andere schrijvers u op de hoogte houden van het wel en wee van de bridgeclub.

De uitslagen van de speelavonden kunt u ook lezen op de site van Hessel Huismans:

http://www.huismans24.nl/bridge.html

Voor informatie kunt u terecht bij het bestuur van de Bridgeclub Heeg

Ineke Schippers

Renske van der Werf

Barbera Smit