Crescendo-Scratch orkest

9 september 2013

in Aankondigingen

Zoals u in de vorige Sylboade hebt kunnen lezen is “Crescendo” op zoek naar (oud)muzikanten voor deelname in een ‘scratch – orkest’ logo-crescendoom gezamenlijk met Fanfare “Crescendo” Heeg en “De Bogerman BigBand” op zondag 10 november 2013 een concert te geven in dorpshuis “ ’t Heechhûs” te Heeg.

Het idee is om 2 dinsdagen (29 oktober en 5 november) op de repetitieavond met Crescendo te oefenen, waarbij je je plaats inneemt als slagwerker of (blaas)muzikant. Dan repeteer je onder leiding van de dirigent de stukken in, waarbij je, voor zover nodig/mogelijk instrumentarium van Crescendo krijgt. Waarschijnlijk hebben we ook op zondagmiddagmiddag 3 november een repetitie. Op 10 november voer je vervolgens samen met “Crescendo” en ”De Bogerman Bigband”, de ingestudeerde werken uit voor een enthousiast publiek.

Scratch – orkest is een activiteit vol muziek, plezier, ontmoetingen en verrassingen. Een ervaring die je iedereen gunt. Dat kan ook, want iedereen mag meedoen, mits je minimaal 2 jaar ervaring hebt met musiceren (of A-diploma muziekschool), van recente datum of in het verleden!

Natuurlijk organiseren we dit niet zomaar. Als bestuur zijn we jaarlijks zeer actief in het enthousiasmeren van de jeugd op de basisschool om iets met muziek te gaan doen. Om nu ook weer eens de groep oud-leden, oud muzikanten en oudere jeugd / volwassenen te benaderen: dit initiatief. Door een paar keer mee te doen aan onze repetities en vervolgens je vaardigheden te tonen door mee te spelen tijdens het concert, hopen we een stukje enthousiasme te bereiken waardoor we samen een geweldig concert neerzetten. En het muzikale vonkje weer te doen ontbranden.

Aanmelden voor het scratch – orkest kan t/m 15 september 2013 op email hidden; JavaScript is required.

Het bestuur van Crescendo Heeg.