Natuurwerkdag 2 november in het Heempark

1 oktober 2013

in Natuur in en om Heeg

Ook dit jaar organiseert Stichting Heempark Heeg in samenwerking met Landschapsbeheer Friesland op de eerste zaterdag van november weer de jaarlijkse ‘Natuurwerkdag’ in het heempark vanaf 09.30 tot ± 15.00 uur.

Iedereen – jong of oud – die zin heeft om in deze mooie natuur eens de handen uit de mouwen te steken is vanaf 9.30 uur van harte welkom in ‘Natuera’, het educatiecentrum van het Heempark. De natuurwerkdag is elk jaar weer een goed moment om een aantal heempark-oktbelangrijke klussen te klaren, zoals het opruimen van snoeihout, het rooien van overtollige bomen, het knotten van wilgen op het knotwilgenlaantje en in het algemeen, het winterklaar maken. Voor de vaste groep vrijwilligers is dat vaak een te grote klus.

Wij vragen u dan ook deel te nemen aan deze leuke, gezellige, nuttige en belangrijke activiteit voor het dorp. Bovendien zorgt deelname voor betrokkenheid, zodat u straks met extra veel plezier met kennissen, familie, of alleen door uw wandelgebied kunt lopen en er nog meer van zult genieten!

Wij zorgen voor koffie en thee gedurende de gehele dag en tussen de middag voor een heerlijke kop soep. Wij vragen u wel zelf te zorgen voor uw lunch; de buitenlucht maakt hongerig!

Om een en ander in goede banen te kunnen leiden is het wel belangrijk dat u zich voor deze dag opgeeft. Dit kan bij Hans van de Water,   op email hidden; JavaScript is required, op www.natuurwerkdag.nl.

heempark-okt-1

 

 

 

Tot ziens op zaterdag 2 november in het Heempark!