Peuterspeelzaal it Pikepoltsje

1 oktober 2013

in It Pikepôltsje

Wat ha we dien?

Inmiddels zijn we alweer een paar weken aan de slag na een lange vakantie. De kinderen hebben hun draai inmiddels weer aardig gevonden en het weer was nog zo mooi dat er nog regelmatig buiten gespeeld kon worden.

Als bestuur zijn we nu druk bezig met de voorbereidingen voor het peuterfestival, welke 16 oktober aanstaande gehouden wordt. Houd dus deze middag alvast vrij in uw agenda en kom gezellig langs in Talma State. Heeft u thuis nog speelgoed over wat u niet meer gebruikt en wilt u er graag iemand anders blij mee maken? Lever het dan in op It Pikepôltsje . Wij zouden dit graag verkopen deze middag!

Elke jaar gaan we met de peuters een aantal keer naar Talma State voor een gezamenlijke activiteit, dit vinden zowel de peuters als de bewoners van Talma State altijd erg leuk!

Binnenkort starten we met de Grote Clubactie, de kans is dus groot dat er ouders/kinderen bij u langs de deur komen met de vraag of u een lot/ loten wilt kopen. Van de opbrengst gaat een gedeelte naar de peuterspeelzaal, hier zijn wij natuurlijk erg blij mee zodat we dat kunnen gebruiken om het voor de peuters nog gezelliger,veiliger en leuker te maken.

Utspraken fan de bern

Wa fan jim hat wolris yn ‘e trein sitten? Doutsen: “Ik net, ik ha grutte fuotten!”

Rixt Altenburg moat gûle as mem fuort giet. De treantsjes strome oer de wangen. It is alwer oer as we mem utswaaie en se seit: “ik lek helemaal”