Schoenendoosactie 2013

1 oktober 2013

in Goede doelen

schoenendoosactie-oktSchoenendoosactie 2013 van start in Heeg

“Voor jou .. van mij …”

Met dit thema is de jaarlijkse schoenendoosactie van Actie4Kids weer van start gegaan. Jaarlijks worden er ruim 50.000 schoenendozen gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor kinderen die leven in moeilijke omstandigheden. Het kan gaan om kinderen in weeshuizen, ziekenhuizen, vluchtelingenkampen of die op straat leven. Soms gaat het om oorlogslachtoffertjes of kinderen die leven in grote armoede. Bij elke schoenendoos wordt ook een boekje met bijbelverhalen uitgedeeld.

Per schoenendoos wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd voor transport- en organisatiekosten.

In de week voor de herfstvakantie worden de folders weer aan alle kinderen op de scholen uitgedeeld. Ook liggen de folders dan weer bij de COOP en in de kerken. In de folder staat precies vermeld hoe de actie werkt. (zie ook op de website: www.actie4kids.org )

BELANGRIJK: Geen adres in de doos achter laten en absoluut geen snoep, oorlogsspeelgoed en speelgoed met batterijen in de doos doen!!

Het is ook mogelijk om losse spullen in te leveren. Dus als u toiletspullen, schoolspullen of speelgoed hebt liggen: het is van harte welkom!

De dozen of de losse spullen graag inleveren  voor 15  november 2013 bij Vronie van der Pol,  of bij Jitske Krol. De kinderen kunnen de doos op school inleveren.

Veel succes allemaal!

Namens beide kerken van Heeg,schoenendoosactie-okt-1

de hartelijke groeten van,

Vronie van der Pol

Jitske Krol