Voorwoord

1 oktober 2013

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

voorwoord-oktMet het verstrijken van het astronomische begin van de herfst, zien de schoolkinderen wellicht alweer uit naar de Herfstvakantie. De eerste schoolweken zijn verschrikkelijk snel voorbij gevlogen en aan de verslagen in deze Sylboade te zien is er al weer heel veel bereikt en beleefd op school. Ook de allerkleintjes hebben hun plekje weer gevonden bij de opvang.

Voor de een is de herfstvakantie nog een moment om met vakantie te gaan naar een zonnig oord, voor de ander is het juist een goed moment om de handen uit de mouwen te steken. Iedereen wil natuurlijk de eigen tuin weer in orde maken, maar in het Heempark zullen enthousiaste vrijwilligers aan de slag gaan. Lees hier alles over in deze Sylboade.

Heeft u het ook al meegemaakt? Het moment dat u denkt: “zal ik de verwarming maar weer aanzetten??”. Ja, de avonden kunnen al weer flink guur en fris zijn. Als je er niet uit hoeft is het heerlijk. Gezellig in huis met kaarsjes aan, muziekje erbij of een goed boek. Maar als je erop uit moet, dan is het minder aangenaam. Maar de meeste verenigingen zijn alweer van start gegaan, dus trek uw dikke jas maar aan zodra u naar uw “clubje” gaat. Er is weer veel te beleven in Heeg.

Tot slot wil ik u alvast aan het denken zetten. In deze Sylboade (pag. 58) zullen we alvast een oproep doen voor het plaatsen van uw persoonlijke Kerstwens. Dus lees het maar eens door en denk er alvast eens over na. We zien uw inzending graag tegemoet;-)

Heel veel leesplezier.

Marcel Langeland (voorzitter)

namens de redactie