Nieuws vanuit Talma State

5 november 2013

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

En dan is het alweer tijd voor het stukje in de Sylboade. Op het moment van schrijven is het echt herfst.

Ondertussen zijn alle bewoners intern verhuisd en kan de sloop wat ons betreft wel beginnen. De planning is nog steeds november. Wij zijn er wel klaar voor, laat de kraan maar komen. De balkons zullen gelukkig nog worden opgepimt door Elkien, zodat het er in ieder geval weer wat fatsoenlijker uitziet. Ook zal het dak worden hersteld zodat het binnen weer droog blijft als het buiten regent.

Museum maand

Museum maand

September stond in het teken van nazomeren en dat is goed gelukt, want wat hadden we nog mooi weer hé.

Oktober was museum maand. Verschillende ruimtes waren ingericht als museum, menigeen heeft spullen beschikbaar gesteld. TOP.

In november is het hoogte punt de herfstmarkt op 13 november. De opbrengst komt ten bate van de dorpstuin en beweegtuin. We hopen u allemaal te mogen begroeten.

November staat het bewegen centraal. Bewegen is goed voor lijf en leden ook als we ouder worden is dat belangrijk en houdt ons fit.

Ik vind het fijn om te merken dat met name de avond activiteiten ook uw belangstelling heeft. We zien namelijk meer bezoekers!

De kranten staan vol met nieuws over de gezondheidszorg, dit is niet al te positief. Wij proberen in Talma State en daar buiten de cliënten zo te verzorgen en te begeleiden zoals men wenst. Wij gaan gewoon door en laten de kop niet hangen.
Wel is het voor ons van groot belang dat u ook de weg naar Talma State blijft vinden en weet dat wij ook bij u kunnen komen! Dus heeft u waar dan ook hulp bij nodig bel met ons en wij kijken hoe we u kunnen helpen. Tot zo ver eerst weer.

Tot ziens en vriendelijke groeten,
Foekje Bakker