Timmerdorp Heeg

5 november 2013

in Evenementen, Overig nieuws

Evaluatie Timmerdorp en Zomerprogramma Heeg

timmerdorp

timmerdorp

Na het succes van de week “Timmerdorp” en het 6 weken durende Zomerprogramma 2013 wil de “VVV Werkgroep” deze activiteiten voortzetten en daarvoor een over-koepelende organisatie oprichten:
Deze organisatie willen we “Heeg Promotie” noemen, naar de club die in de 80’er en 90’er jaren Heeg met velerlei activiteiten succesvol op de kaart heeft gezet

Oprichting “Heeg Promotie”

Donderdag 14 november 20.00 uur in it Heechhûs
Op 14 november willen we samen met u het doel, de organisatievorm en de beoogde activiteiten van deze nieuwe club bespreken.
Doel: coördineren en ondersteunen van evenementen, feesten, manifestaties en de talloze activiteiten die in Heeg georganiseerd worden;

promotie maken voor deze activiteiten;
spreekbuis zijn naar de Gemeente Sudwest Fryslan bij coördinatie en het aanvragen van subsidies en vergunningen;
Kennis en ervaring delen en samenwerking in Heeg op organisatiegebied bevorderen, werken aan gastheerschap en gastvrijheid.
Vorm: een onafhankelijke stichting met een bestuur van vertegenwoordigers van betrokken organisaties in Heeg.

Met het opzetten van Heeg Promotie willen we inspelen op de nieuwe gemeentelijke toeristische visie rond het Toeristisch Huis dat in 2014 en verdere jaren vorm zal krijgen. Het versterkt de positie van plaatselijke organisaties als ze gezamenlijk hun belangen naar de gemeente kunnen communiceren en uitdragen.

spijkerbroekhangen

spijkerbroekhangen

Heeg is een belangrijke toeristische kern met een heel groot aantal plaatselijke initiatieven. Wij willen als actieve Hegemers graag een actieve rol spelen en nu al stappen zetten en bouwstenen aandragen die aan de bouw van het Toeristisch Huis kunnen bijdragen.

Daarvoor is samenwerking en coördinatie in Heeg absoluut noodzakelijk!
Door samenwerking tussen de betrokken organisaties in Heeg maken wij ons sterk naar een steeds groter en bureaucratischer wordende overheid!
Tijdens deze bijeenkomst willen wij tevens graag Heeg Timmerdorp 2013 en Zomerprogramma Heeg 2013 evalueren.
Hierbij nodigen wij belangstellenden uit om op donderdag 14 november a.s. naar het Heechhûs te komen en dit initiatief te steunen.

Aanvang: 20.00 uur Wij zien uw komst met belangstelling tegemoet !!!!!!!!!