Voorwoord

10 december 2013

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

Door de drukte rondom het samenstellen van de vorige mega-dikke Sylboade, ben ik helemaal vergeten om in het voorwoord te vermelden dat we voor Januari en Februari weer een gecombineerde Sylboade hebben. Hierdoor komt de volgende Sylboade op 28 januari 2014 uit en daarna (pas) weer op 4 maart 2014. Voor de trouwe aanbieders van kopij houdt dit in dat de kopij eerder dan normaal ingeleverd moet zijn. Dus als u kopij heeft voor januari en/of februari, lever dit dan voor 10 januari bij ons in! We zien uw ingezonden stukken weer met belangstelling tegemoet.

Dat gemeld hebbende, kan ik weer naar de actuele gang van zaken. De Sint is gelukkig weer goed aangekomen in Heeg en heeft een warm onthaal gekregensint-dec van jong en oud. De gezellige tijd is aangekomen met lichtjes en pakjes. Heeft u al gezien hoe mooi de Harinxmastrjitte weer is versierd? En het centrum van Heeg zal het decor worden van leuke activiteiten deze winter. Nu nog even wachten op een witte Kerst en we kunnen gezellig met z’n allen met laarzen aan het Heempark in voor een prachtige wandeling. Deze Sylboade staat bol van de activiteiten die zijn geweest of er nog aan staan te komen. Mis dus niks en noteer het in uw agenda.

We zullen kijken of we binnenkort ook weer kunnen schaatsen… op natuurijs dan. Want als we het nieuws in de Leeuwarder Courant mogen geloven dan kunt u nu alvast een Elfstedentocht in 2018 in uw agenda zetten?!?! We zullen zien wat Koning Winter ons te bieden heeft.

In het midden van deze Sylboade treft u de speciale Kerstwensen aan die u toegewenst worden. Vanaf deze plaats wil ik u, namens het hele bestuur, een hele fijne Kerst en een gezond 2014 toewensen.

kerst-decMarcel Langeland (voorzitter)

namens de redactie