Kinderopvang ’t Flinterke

29 januari 2014

in 't Flinterke

In de Sylboade heeft u al een tijd niks meer van ons gehoord.
We willen u graag vertellen dat we niet stil hebben gezeten.

't Flinterke

’t Flinterke

Kinderopvang ’t Flinterke heeft per januari 2014 BSO Bernewille overgenomen van Catalpa.
Daarmee hebben we er een prachtige locatie bij op Tollewei 201.
Op deze locatie verzorgen wij voor de schoolgaande kinderen de tussen schoolse opvang en de buitenschoolse opvang.
Het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar blijft aan de Koaldyk 10 c waar we nu ook peuteropvang bieden. Daarmee is het hele pakket kinderopvang nu compleet!

Kinderdagverblijf ‘t Flinterke Buitenschoolse opvang Bernewille

Bernewille

Bernewille

Bent u op zoek naar kinderopvang voor uw kind(eren) op momenten dat u werkt of studeert? Of wilt u graag dat uw peuter de peuteropvang bezoekt voor meer contact met leeftijdgenootjes? Kinderopvang ‘t Flinterke heeft meerdere vormen van kinderopvang, voor baby’s, peuters en kinderen die naar de basisschool gaan.
In onze Kinderdagopvang (van 0 tot 4 jaar) krijgt uw kind onder deskundige begeleiding leuke activiteiten aangeboden en worden de kinderen liefdevol verzorgd.

Bij onze Peuteropvang vindt u groepsopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Uw kind kan bij ons heerlijk spelen met leeftijdgenootjes en samen dingen ontdekken. Het is een leuke en leerzame basis ter voorbereiding op de basisschool.
Tussen schoolse opvang (4 t/m 12 jaar) is bedoeld voor de kinderen die overblijven tussen de middag, we eten dan gezellig een broodje met elkaar.
Buitenschoolse opvang (4 t/m 12 jaar) is groepsopvang na schooltijd. Ook op vrije dagen en in schoolvakanties beleeft uw kind(eren) elke dag een mooie dag onder deskundige leiding.

Hebt u behoefte aan flexibele kinderopvang, omdat u op onregelmatige tijden werkt? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!

Met trots kunnen we u vertellen dat ’t team Flinterke bestaat uit enthousiaste medewerksters. Corina Hornstra, Agnes Dommerholt, Geeske Nagelhout, Ria Talsma, Femke Lammers, Tjeppie Ferbeek en Anita Terpstra.

Kijk eens op www.toeslagen.nl en maak een proefberekening voor u zelf.
Dan komt u er achter dat het echt niet duur hoeft te zijn!!
Kinderopvang in 2014 dat gunnen wij ieder kind!

Tot ziens bij ’t Flinterke en Bernewille

Team Flinterke