Boeiernieuws

17 juni 2014

in Boeiernieuws

Klaverjassen.
Het klaverjasseizoen zit er weer op. 28 Maart was de laatste avond en diezelfde avond zijn ook de prijzen weer verdeeld. Met 7302 punten was Menne Attema de winnaar gevolgd door Hannie v/d Werf met 7123 punten. Als derde is geeindigd Sjoerd de vries met 6859 punten. De laatste poedelprijs voor dit seizoen staat op naam van Jitte Huitema. Dan de einduitslag van het algemeen klassement. Deze wordt berekend over 8 avonden. De twee slechtste uitslagen van al de 10 klaverjas avonden worden van het totaal af getrokken. Als derde is geeindigd Sjoerd de Vries met een totaal aantal punten van 41967 punten. Edwin Krol is tweede geworden met 43529 punten en de wisselbeker mag een jaar lang prijken op de schoorsteenmantel van Menne Attema. Hij had 44396 punten. Van harte gefeliciteerd allemaal!!

De data voor het volgende klaverjas seizoen ook bekend. Voor diegenen die deze datums alvast op de kalender willen zetten, dit zijn ze: 3 oktober, 24 oktober,14 november, 5 december, 9 januari, 30 januari 20 februari, 13 maart en 3 april. Wij hopen met z`n allen dat de opkomst weer een beetje aantrekt. In een vorige sylboade hebben we beloofd een klaverjas leer middag te organiseren en daar hebben zich al enkelen voor opgegeven. Mochten er nog meer mensen interesse hebben laat het ons weten!!!

Biljarten.
boeier-meiOok het biljartseizoen is weer voorbij en ook hier zijn de prijzen de bekers weer uitgereikt. Jolanda Hettinga ging er met de derde prijs vandoor. Jelmer van Ommen kon haar net voor blijven en nam de tweede prijs mee naar huis. De grote wisselbeker van biljartclub “De hjitte ballen” gaat echter naar de Jister en mag een jaar lang door Jan Koopmans worden afgestoft!! Jullie ook alle drie van harte gefeliciteerd.

Wie ook graag bij deze club wil biljarten mag zich bij ons opgeven voor het begin van het nieuwe seizoen.

Tot ziens in de Boeier.