Skousteroldtimerdei

17 juni 2014

in Aankondigingen

Hallo beste Heegemers en buitenlui,

Dit jaar organiseren we weer de Skousteroldtimerdei.
Op 7 juni, van 10.30 uur tot 17.30 uur.
We hebben er erg veel zin in en hopen op veel deelnemers en natuurlijk ook op jou als bezoeker! Entree is uiteraard gratis.

Omdat we dit keer 10 jaar bestaan hebben we geprobeerd om wat meer uit te pakken. Het thema dit jaar is: “oude werktuigen”. Opgeven kan via de email: email hidden; JavaScript is required of via het deelnameformulier welke is te downloaden op www.sylboade.nl/skousteroldtimerdei .
Ook kun je je opgeven voor de kleppendekselrace. Dit is een kleppendeksel van bvb een tractor welke moet kunnen voort bewegen dmv wieltjes en evt leuke versiering. Het gaat hierbij om de snelste en/of de mooiste/origineelste kleppendeksel. Hier kun je leuke prijzen mee winnen! Zowel jong als oud kan hier aan mee doen, dus geef je op!

Verder willen we dit jaar alle deelnemers vragen of zij mee willen doen aan het defilé. Hierbij is het de bedoeling dat je in ongeveer 200 woorden een verhaaltje vertelt over je oldtimer/werktuig, hoe lang je deze bvb al hebt en wanneer en hoe je deze hebt aangeschaft e.d., het leukste, mooiste of ontroerendste verhaal kan een mooie prijs winnen. Opgave kan bij bovenstaand emailadres.

Verder zijn er dit keer aanwezig: Vele kraampjes met leuke artikelen, oude werktuigen+demonstratie, natuurlijk oldtimers in de vorm van tractoren, e.d. En ook weer voor de kinderen veel te beleven! En niet al te min: Voor de inwendige mens ook genoeg te verkrijgen! Verder zou ik zeggen: “Kom sousteroldtimerdeilangs op 7 juni te Osingahuizen”! (Terrein van Scheepsmotoren Heech)

We hopen op stralend mooi weer en natuurlijk op jouw komst!

Vriendelijke groeten,
Het bestuur van de Skousteroldtimerdei,

Minne, Anja, Auke, Pascal, Pieter, Herre en Marieke