St.Jozefschool

6 juni 2014

in St. Jozefschool

Welkom:
Doutsen  (groep 1) Rita   (groep3) en Cézanne  l (groep 2 ). Wij willen alle drie de kinderen van harte welkom heten en hen een hele fijne schooltijd toewensen.

konigsspelen
Menno  groep 4
25 april was de koningsspelen. Eerst gingen we ontbijten en iedereen was oranje en ze gingen feesten en allemaal dingen doen. Blik gooien en zand zakjes gooien en emmers vullen en basketbal en dingen pakken en lopen met de hockey.

Rebecca  groep 4
Het was voor de vakantie koningsdag en we deden allemaal spelletjes. En we deden ook de kanga dance. Het was heel leuk. joze-juniWe gingen ook hinkelen en snoephappen en nog veel meer.

Sebo  groep 4
Bij de koningsspelen gaan we allemaal spelen. We gingen ook op school eten en door het dorp spellen doen en we gingen de kanga dansen. We gingen blik gooien en hockey en in de middag gingen we film kijken.
Voetbaltoernooi

Allereerst willen wij groep 8 van ’t Wrâldfinster hartelijk feliciteren met het behalen van de beker! Super gedaan. Wij zijn niet in de finale gekomen, maar hebben wel een leuk toernooi gehad. Drie keer gelijk spel en één gewonnen wedstrijd, dat is een nette prestatie.

Activiteiten mei en juni:
– 20 mei expeditie Koolmees
– 23 mei kleuterreisje
– 25 mei Eerste Communie
– 27 mei schoolreisje
-11-12-13 juni Jeugddriedaagse

Verkeersexamen 2014
Vrijdag 16 mei 2014 heeft groep 8 van de St. Jozefschool het verkeersexamen gedaan. We zijn om 10:20 vertrokken vanuit school naar Sneek. Onze fietsen werden gecontroleerd en bij goedkeuring kregen we een sticker op onze fiets. Het was erg leuk. We werden in tweetallen verdeeld. Toen gingen verkeersexamen-jozef-juniwe fietsen en moesten we de gele pijlen op de weg volgen. Er waren veel controleurs en moeilijke stukken. Na de tijd kregen we limonade en een sleutelhanger.
Gelukkig was iedereen
geslaagd!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na het fietsexamen gingen we naar de min 12, we kregen een ijsje met twee bolletjes, meester bedankt!
Groeten Jan-Willem en
Marnix

Ps. We willen iedereen die heeft meegeholpen heel erg bedanken!

Straatvoetbal

Op woensdag 14 was er een straat-voetbaltoernooi. Ons team bestond uit Siebrand, Rick, Cor, Rutger en Roelof. Wij noemden ons team ‘The Streetfighters’.
jozef-juni-1Wij zijn tweede geworden, FC Hommerts was boven ons geëindigd.
Er was ook een snelheidsmeter om te meten hoe hard je de bal schoot. Jammer genoeg waren er wel veel ongelukjes, maar er was gelukkig ook een EHBO post bij. Na afloop kregen we allemaal een straatvoetballetje en het was super leuk.