Energie werkgroep duurzaam Heeg

13 juli 2014

in Overig nieuws

duurzaam-heeg-oktUpdate

Wat een prachtig voorjaar! Dit is dubbel genieten voor iedereen met zonnepanelen op zijn dak. Voor degenen die nog geen panelen hebben, in het najaar komen wij met een collectieve actie voor iedere Hegemer. Zonnepanelen op je eigen dak of op het dak van een ander, aan beide plannen wordt gewerkt. Houd de Sylboade of onze website, www.duurzaamheeg.nl in de gaten.

Maar er staat nog meer op de agenda voor na de vakantie;

  • 11 oktober, AKTIE-zaterdag, we komen bij u langs, concreet advies, voorbeelden en montage van besparende maatregelen
  • 8 november, Energiemarkt 2014 in It Heechhûs, informatieve DuurzaamheidsmarktWilt u nu al concreet wat doen voor een duurzamer Heeg? Meldt u dan aan bij Noordelijk Lokaal Duurzaam Energie. NLD Energie is de nieuwe energie maatschappij van het noorden. Wanneer u uw groene energie via de NLD inkoopt, bent u niet duurder uit (vaak zelfs goedkoper) en steunt u lokale initiatieven, zoals Duurzaam Heeg. Ga naar http://www.nldenergie.org/klant-worden en meldt u vandaag nog aan. Voor wie eerst wil weten, hoe zijn energieverbruik er uitziet, heeft de Energiegroep nog steeds energiemeters beschikbaar. Voor een periode van 2 weken leent u een energiemeter, zodat u thuis kunt meten welke apparaten het meeste verbruiken in uw huishouding.
  • informeer om een energiemeter te lenen.

 

OPROEP: Heeft u zonnepanelen? Wij willen graag inventariseren wat Heeg reeds doet aan duurzaamheid. Mail ons a.u.b. uw naam, adres en het geïnstalleerde vermogen naar email hidden; JavaScript is required
Wilt u mee helpen om Heeg duurzamer te maken? Laat het ons weten via www.DuurzaamHeeg.nl/DoeMee